Montaj profesional de pavele in Constanta
tel 0766.33.62.64
Digg  Sphinn  del.icio.us  Facebook  Mixx  Google  BlinkList  Furl  Live  Ma.gnolia  Netvouz  NewsVine  Pownce  Propeller  Reddit  Simpy  Slashdot  Spurl  StumbleUpon  TailRank  Technorati  TwitThis  YahooMyWeb
 

Montam pavaje si borduri,executie de calitate experienta si garantie, rapid si profesional

 
 

Montaj pavele si dale-Nu ezitati sa ne calcati !

Pavaje pentru parcari in Constanta.


Montaj pavaje pentru parcari autoturime 

Prin pavaje se intelege o serie de straturi de materiale diverse, suprapuse pe terenul natural care au menirea de a realiza o structura corespunzatoare indeplinirii unei functii speciale - sistem rutier (suprafete carosabile, zone de parcare, amenajari urbane, etc.).

Pavele pentru casa

Terenul natural este cel care se gaseste la fata locului sub lucrarile de pavaj, teren care va fi studiat in mod special si definit prin caracteristicile sale geotehnice.

Alei si strazi pavate in Constanta

In mod general se procedeaza dupa cum urmeaza:
- Terenul vegetal: se ajunge la nivelul dorit prin decopertare de 30 - 40 cm, dupa care se intinde un strat de piatra sparta sau balast corespunzator ca si granulometrie.
Grosimea acestui strat va fi:
* 20 - 30 cm pentru zone carosabile (parcari mijloace grele de transport)
* 15 - 20 cm pentru zone necarosabile (parcari autovehicule usoare); pavaje
- Terenul consistent, consolidat in timp, nu mai necesita decopertarea si va fi suficient sa se astearna doar un strat de 10 - 15 cm de piatra sparta sau balast corespunzator ca sigranulometrie.
Dupa asternerea materialelor de umplutura, acestea vor fi compactate corespunzator pe straturi pana la atingerea gradului de compactare prevazut in proiect sau caiet de sarcini.

Preturi montaj pavaje: intre 20 si 25 ron/ mp (pavele), intre 10 si 15 ron/ml (borduri) cu discount pentru suprafete mai mari de 500mp

Nu ezitati sa ne calcati ! 0766.33.62.64.TEL.0766.33.62.64


SEO Romania

Tags:montaj pavele Constanta, pavaje, aplicare pavele, pavaje, preturi pavele, preturi pavaje, pavaje, pavele constanta


 Promovare Site
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one